Zakelijk

“Bestel online, dan zorgen de ondernemers dat het bij de mensen thuiskomt”

BBO ziet saamhorigheid bij de Bornse ondernemers

BORNE – Het jaar 2020 werd voor veel ondernemers een heel bijzonder jaar met ongeloof, zorgen en frustraties. Maar het is ook een jaar waarin de ondernemers hun creativiteit en saamhorigheid moeten laten zien. Ruben Baartman zegt namens BBO erg blij te zijn met de eerste geluiden die vanuit de Bornse ondernemers komen.

“Je ziet echt de saamhorigheid. Er zijn een aantal ondernemers die nog wel open zijn en die bieden dan aan om producten bij hun in de winkel neer te zetten of ze zeggen dat ze nog wel een bezorgbusje te leen hebben. Of een fietsenwinkel die een bakfiets te leen aanbiedt. Zo zie je wel dat de Bornse ondernemers het echt samen willen doen”, zegt Ruben.

Afhaal- en bezorgservice
Veel ondernemers bezorgen vanaf nu ook hun producten of hebben een kraampje staan. Ruben is eerlijk. “Je wil nu niet te veel mensen naar het centrum van Borne halen. We moeten de komende vijf weken samen overleven. We zullen nu een stapje terug moeten doen om vervolgens weer stappen te kunnen zetten.”

Online bestellen
Sinds korte tijd bestaat ook: www.bornebezorgt.nl. Ruben hoopt dat mensen lokaal blijven bestellen. “We willen proberen om de website een upgrade te geven. Wij willen laten zien welke bedrijven wel open zijn en waar je wel producten kunt afhalen. Er zijn veel sites die een mooie onlinewinkel hebben, dus het zou mooi zijn als de consumenten het ook daar afnemen. Dan zorgen de Bornse ondernemers dat het bij de mensen thuiskomt!”, besluit Ruben.