Zakelijk

Automaatje Twenterand rijdt coronaproof door

VROOMSHOOP - Voor wie denkt dat AutoMaatje geen ritten meer rijdt in deze coronaperiode heeft het mis. Omdat het vervoer coronaproof is kan men bijvoorbeeld nog steeds naar het ziekenhuis of fysiotherapie worden gereden.

Met Automaatje zorg je met elkaar ervoor dat mensen niet vereenzamen en zorg je ook nog voor leuke ontmoetingen. Juist in deze bizarre tijd willen we dat mensen niet ontnemen. Gelukkig hebben we een aantal vrijwilligers die met de nodige hygiënische maatregelen medische ritten rijdt. Zoals ritten naar huisarts, fysiotherapie en ziekenhuis. 

Zo gaat het in zijn werk
Als u gebruik wil maken van AutoMaatje, dan meldt u zich uiterlijk twee dagen van tevoren telefonisch (06) 8387 8151 aan of per e-mail automaatje@zorgsaamtwenterand.nl. Vervolgens ontvangt u van AutoMaatje een inschrijfformulier. U wordt gevraagd uw adresgegevens en eventuele bijzonderheden die nodig zijn voor de rit te noteren. De chauffeur wordt hiervan in kennis gesteld. U krijgt tevens te horen wat de kosten van de rit ongeveer bedragen, uitgaande van 30 cent per kilometer. Pas na afloop van de rit rekent u contact af met de chauffeur.