Zakelijk

Auto Zwijnenberg in Wierden steunt Blokker met gratis bus

WIERDEN – Auto Zwijnenberg in Wierden heeft gratis een bestelbus ter beschikking gesteld aan Blokker in Wierden. Reden daartoe is sinds de opgelegde lockdown een groot deel van de winkels de deuren gesloten moet houden, waaronder dit warenhuis. Online bestellen en thuis bezorgen is nog wel mogelijk en daarop besloot bedrijfsleider Jeffrey Strijker de stoute schoenen aan te trekken en met succes.

“Door de lockdown moeten de winkels dicht, ook de vestiging van Blokker in Wierden”, vertelt Strijker. “Als bedrijfsleider doet dat natuurlijk pijn, maar stil zitten en niet doen was voor mij geen optie. Ook bij mij stroomt het ondernemerschap door het bloed! Blokker was zelf al op zoek naar een oplossing om PostNL te ontlasten. Dat betekent dat we in Wierden tijdelijk een Blokker Express vestiging zijn. Dat betekent dat we bestellingen vanuit onze winkel in de regio gaan bezorgen. Toen we dit nieuws te horen kregen, heb ik besloten om Auto Zwijnenberg Wierden te benaderen. Zij lieten meteen zonder enige twijfel weten dat ze wel wat voor ons konden betekenen.”

Auto Zwijnenberg heeft direct besloten om Blokker in Wierden een hart onder de riem te steken, door tot 19 januari kosteloos een busje uit te lenen. “Wij rijden dan ook sinds maandag met trots in het busje van Auto Zwijnenberg Wierden en hopen dat veel van onze klanten de reclame op de bus zien en daar hun auto zullen laten onderhouden, repareren of zelfs aanschaffen”, aldus Strijker. “Die steun van hun is echt hartverwarmend!”