Zakelijk

Dennis Huits: “We zijn natuurlijk heel erg blij”

Anytime Fitness Nijverdal mag de deuren weer openen

NIJVERDAL - De Rijksoverheid is van mening dat de maatschappij nog lang niet terug kan naar hoe het was. Stukje bij beetje krijgen we iets van onze vrijheid weer terug, al zijn de stappen die gezet worden klein en de mogelijkheden minimaal. Desondanks is sportschoolhouder Dennis Huits van Anytime Fitness blij met de heropening.

Afgelopen woensdag mocht de sportschool hun deuren weer openen. Locaties, zoals sportscholen en zwembaden, gaan dan weer open, maar nog wel onder strikte voorwaarden. Er geldt een maximum van dertig personen per ruimte en iedereen houdt anderhalve meter afstand. “Desondanks zijn we heel erg blij. Het was een heel stressvolle situatie, maar hiermee kunnen we al veel meer dan voorheen”, aldus Dennis.

Anytime Fitness heeft wel een aantal maatregelen moeten doorvoeren. “We zijn elke dag heel erg vroeg aanwezig en zorgen dat iedereen veilig kan sporten”, gaat Dennis verder. Ze merkt dat mensen heel breidwillig zijn en graag de deur weer uit willen. “We krijgen heel veel inschrijvingen en mensen zijn heel erg blij dat ze eindelijk weer langs mogen komen!”

Buitensporten
Hoewel het coronavirus weinig voordelen heeft, zijn de medewerkers van Anytime Fitness wel op nieuwe ideeën gekomen. “We hadden grote tenten op de parkeerplaats gezet en dat willen we in de toekomst heel graag behouden. Veel leden zeiden al: ‘Jullie gaan dit toch niet zomaar weghalen? Sporten in de buitenlucht is heerlijk!’. Ook in de winter, toen er heel erg veel sneeuw lag, bleven onze leden maar komen. Ze kwamen met sjaals en mutsen op, dus we gaan zeker bezig met het faciliteren van buitensporten.”

Dennis is dan ook heel blij dat de leden van Anytime Fitness hen gewoon wisten te vinden, ondanks alle maatregelen. “We zijn onze leden heel erg dankbaar. Elke week stonden ze weer voor ons klaar en hebben ze ons gesteund. Veel leden hebben ons gesteund door gewoon het lidmaatschap te betalen of ze hebben ervoor gekozen om de kosten te delen. We kunnen niets anders dan hen heel erg dankbaar zijn!” 

Speciale actie

In eerste instantie wilde Anytime Fitness de nieuwe actie in december al opzetten, maar de lockdown gooide roet in het eten. “Al onze leden hebben bij inschrijving een sleutelnummer gekregen en uit dat nummer kiezen wij een winnaar. Zij maken kans op een prijs van een lokale ondernemer!” Met het sleutelnummer maak je kans op prijzen zoals een mountainbike, een nieuwe lamp of een Ipad.