Zakelijk

123PIX organiseert Portretdag op woensdag 24 november

RIJSSEN – Bij 123PIX in Rijssen is het op woensdag 24 november groot feest. Fotograaf Gerbert Voortman heeft een hele dag uitgetrokken om portretfoto’s te maken voor een speciaal tarief. “Een persoonlijk portret is van grote waarde, voor nu en voor later. Veel mensen hebben spijt dat ze geen portret van hun dierbaren hebben laten maken, dus twijfel niet en maak een afspraak voor 24 november!”, aldus Voortman.

123PIX zit sinds begin dit jaar gevestigd in een studio aan de Elsenerstraat 30A in Rijssen, maar kon tot nog toe geen opening of open dag organiseren. “Door de maatregelen rond het coronavirus is het gewoon niet mogelijk om een grote groep mensen bij elkaar te laten komen. Dat is voor mij de belangrijkste reden om een Portretdag op te zetten. Hierdoor kunnen particulieren stap voor stap toch een beetje kennismaken met 123PIX en kunnen ze een kijkje nemen in mijn studio”, legt Voortman uit. 

Op 24 november kunt u uw eigen persoonlijke sessie (15 minuten) krijgen, waarvan u minimaal drie verschillende portretfoto's geleverd krijgt. In totaal kost één sessie 49,00 euro. De digitale bestanden zullen naderhand in kleur én zwart-wit worden ontwikkeld en in hoge resolutie worden verzonden. Doordat de studio is ingericht op portretfoto’s voor één persoon is het tijdens deze dag niet mogelijk om een familieportret te maken.   

Geen doelgroep
Voortman laat weten dat er geen leeftijd is gebonden aan de portretfoto’s. De sessie is zowel geschikt voor jong als oud. Men dient wel rekening te houden dat de studio zich bevindt op de eerste etage, die alleen met een trap bereikt kan worden. Kijk voor meer informatie en het maken van een afspraak op www.123pix.nl/portret-dag-24-11-2021