Uitgaan & Cultuur

Winter Games voor de jeugd

Het jongerenwerk en sportbuurwerk van Stichting De Welle slaan de handen. De komende periode organiseren zij in samenwerking met lokale organisatie een aantal sportieve activiteiten: de Winter Games; activiteiten voor de jeugd in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar.

De Winter Games hebben tot doel om, met extra sport- en spelactiviteiten, jongeren in beweging te brengen. Tijdens de coronapandemie krijgen jongeren vooral te horen wat er allemaal niet mag én niet kan. Daarom is het belangrijk om hen, juist nu, een positieve impuls te geven zodat ze positiever de donkere wintermaanden door kunnen komen.

Bootcamp
De eerste activiteit die de jongerenwerkers en de buurtsportcoaches voor jullie in petto hebben is een bootcamp. En wel op woensdag 3 februari aanstaande. Tijdens deze Bootcamp ga je fanatiek aan de slag op het Lageveld, waarbij er gefocust wordt op fun, conditie, kracht en natuurlijk samenwerken! Terwijl je sportief bezig bent met deze leuke, uitdagende work-outs maak je gebruik van materialen, zoals; balken, autobanden, grindslurven, zand en nog veel meer!

Binnen de activiteit wordt er rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. 

Aanmelden
Het aanmelden/registreren voor deze activiteit is verplicht en is mogelijk via onderstaande link; https://sportencultuurwierden.nl/LeefModule/Details/19132. Vanwege de geldende coronamaatregelen is er beperkt aantal beschikbare plaatsen. De aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Wacht dus niet te lang en meld je snel aan!