Uitgaan & Cultuur

Vriezenveen heeft genoten van Oktoberfeesten

Wouter Loeve – www.nicepictures.nl.

VRIEZENVEEN - Het laatste weekend van oktober stond in het teken van de Oktoberfeesten Vriezenveen. Na een lange periode zonder feestjes, hadden bezoekers uit Vriezenveen en omstreken wel weer zin in een gezellig feest! Vrijdagavond deden zo’n 40 teams mee aan de pubquiz XL. Aansluitend was de eerste spectaculaire show van de Sikk Bastards.  

Zaterdag begon het Oktoberfest al mooi op tijd met een gezellig dweilorkest en binnen de kortste keren stond de tent helemaal op z’n kop met muziek van de enige echte zingende fietsenmaker Leon Schipper en niet te vergeten de heren van Original Stimmungsmacher. Party ohne Ende! 

Nog niet eerder trapten zoveel fietsers zondagochtend mee met de MTB-boktocht. Ruim 160 dames en heren maakten een mooie ronde van zo’n 50 km onder leiding van Wielerclub Twenterand. Bij terugkomst stond er een heerlijk bokbiertje klaar. En verschillende bokbieren in combinatie met een fantastische (inter)nationale line-up van Folk & Bock bracht een heerlijke sfeer in de goed verwarmde en gezellige tent. Deze afsluiting op de zondag was ouderwets gezellig! 

Afgelopen zondag organiseerde MDZK een vrijwilligersmiddag bij Café Restaurant Het Wapen van Vriezenveen om alle vrijwilligers te bedanken voor de tomeloze energie en inzet. Tijdens deze middag werd er nog gestreden om de wisselbokaal tijdens een leuke pubquiz over de Oktoberfeesten Vriezenveen. Het bestuur van MDKZ sluit graag af met de volgende woorden: “Het was een geweldig weekend. Het publiek heeft genoten en wij hebben genoten. De sfeer was super. Mooi dat we dit hebben kunnen organiseren voor Vriezenveen. Op naar volgend jaar èn het was Mooi Dat ’t Zo Kon!”