Uitgaan & Cultuur

Voorstellingen Toneelvereniging Ons Genoegen

DE LUTTE - In het weekend van 17 maart speelt Toneelvereniging Ons Genoegen uit De Lutte de komedie ‘’Een crimineel mooi weekend”.  Het stuk kent 4 bedrijven en gaat over het gezin van Laar met vader, moeder, zoon en dochter. Zoals ieder huisje zijn kruisje heeft, zo heeft ook de familie van Laar dat.

Het gezin heeft grote financiële problemen. Het salaris van vader Gerard, politieagent, is niet al te hoog. Moeder Els en dochter Ankie brengen ook niet veel geld in het laatje en zoon Karel heeft torenhoge studiekosten.

Dan besluit de leiding van de politie in verband met een cellentekort in het huis van bewaring dat politieagenten in het weekend een paar gevangen in huis moeten nemen. Het gezin van Laar krijgt brandkastkraker Jean en vervalser Piet toegewezen. Jean en Piet ontdekken de financiële problemen van de familie en besluiten hen een handje te helpen. Dan komen de gebeurtenissen in dit weekend in een stroomversnelling. En als de buurvrouw, de bekakte advocaat Ben en gevangenispredikant Vader Franciscus ook nog op het toneel verschijnen wordt het een hilarisch en crimineel mooi weekend.

De voorstellingen vinden plaats bij De Vereeniging:

• Vrijdagavond 17 maart, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur
• Zaterdagavond 18 maart, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.00 uur
• Zondagmiddag 19 maart, aanvang 14.00 uur, zaal open om 13.00 uur

De kaartverkoop start op 25 februari a.s. De kaarten zijn verkrijgbaar bij De Vereeniging en kosten € 12,50 inclusief een kop koffie.