Uitgaan & Cultuur

Vogelvereniging Edelzang Losser e.o.

LOSSER - Vogelvereniging Edelzang Losser e.o. is bezig met de voorbereidingen van haar tentoonstelling welke gehouden worden op zaterdag 27 en zondag 28 november a.s. Op vrijdag 26 november is de opening voor leden en genodigden, tevens zullen op deze avond drie leden worden gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap.

De coronacrisis heeft ook voor Edelzang de nodige consequenties gehad. Bijna anderhalfjaar hebben zij niets kunnen doen, wel hebben de leden afzonderlijk hun activiteiten verder kunnen doen door hun vogelverblijven te kunnen aanpassen, schilderen, andere opstelling van de broedkooien e.d. Ieder nadeel heeft zijn voordeel.Sinds maart afgelopen jaar zijn er geen bijeenkomsten, geen tentoonstelling en geen inkomsten e.d.Dit jaar wil Edelzang een volledige tentoonstelling organiseren met de leden en enkele leden uit Duitsland.

Zij zullen de sponsoren dit jaar niet benaderen voor een advertentie in de catalogus, zij hebben ook een moeilijk jaar achter de rug. Edelzang plaatst daarom een gratis advertentie en hoopt dat de sponsoren hen de komende jaren blijven steunen.

Tijdens de tentoonstelling zijn de richtlijnen van het RIVM wel van kracht, dat betekend: geen QR code of een geldig testbewijs, geen toegang tot de tentoonstelling.