Uitgaan & Cultuur

Toneelvereniging Klaver gaat vijf maal met 'Pieter in zaken' ....

DENEKAMP - Woensdag 16 november a.s. komt Toneelvereniging Klaver voor de eerste maal 'ten tonele' met een komisch' handeltje'.  Opgevoerd wordt dan namelijk het blijspel 'Pieter in zaken' geschreven door Jan Ruiter. 

Met deze 'Klavers' in zaken... ??

In dit stuk, dat verder op  het podium in c.r. Concordia  zal worden gebracht op de avonden van 18, 19 en 26 november en zondag 27 november 's middags, gaat het om twee gepensioneerden die toch nog graag iets willen bijverdienen.

Ze willen dat gaan doen door de verkoop van gezondheidsproducten en laten die dan ook komen. Bij de doorverkoop onder de naam Biotrio schakelen ze familieleden en buren in, maar dat loopt toch wel anders dan ze gedacht hadden. Gezondheidsproducten aan de man/vrouw brengen vereist toch wel een beetje kennis van zaken en als die niet zo voorhanden is kan het rare, komische  situaties opleveren en dat is natuurlijk in dit stuk het geval. Regisseur Marja Bos heeft de spelers daarin goed geïnstrueerd.

Dus het bijwonen van dit tegen een fraai decor op de toneelbühne van Concordia gebrachte blijspel betekent een echt ontspannend avond uit. Kaarten voor de voorstellingen op hiervoor aangehaalde data zijn nog verkrijgbaar via de website www.toneelverenigingklaver.nl en via Veronie Lukens (te. 0541-853112)  of Sylvia Bos (0541.351224).

PBJ