Uitgaan & Cultuur

Toneelvereniging Concordia met ‘Een theehuis erf je nooit alleen’ op de planken

ALBERGEN -  Dit jaar speelt toneelvereniging Concordia uit Albergen voor de zeventiende keer een blijspel, geschreven en geregisseerd door Jos Schepers: een zeer succesvolle combinatie. Het stuk met de pakkende titel ‘Een theehuis erf je nooit alleen’ wordt, gezien de grote belangstelling van vorige jaren weer gespeeld in twee weekenden en wel op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart, vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 maart a.s. om 20.00 uur in café-restaurant De Molen in Fleringen. De zaal is open om 19.00 uur.

De laatste puntjes worden momenteel op de i gezet, zodat de spelers de aandacht van het publiek goed kunnen vasthouden en er kan worden genoten van een boeiende toneelavond met een flinke dosis humor.

Inhoud

Wanneer Patty (Marga Nijland), Loes (Jolanda Protzman) en Jan-Joost (Jeroen Drop) vernemen dat ze het theehuis van tante Libelle kunnen erven zijn ze er als de kippen bij. Maar met concurrentie was niet gerekend. Margreet (Agnes Oude Nijhuis), die de erfenis in goede banen moet leiden, gooit met haar eisen nog meer olie op het vuur waardoor het stel al snel in twee kampen wordt verdeeld.

De excentrieke natuurliefhebber Frederik (Jeroen-Ruben Loohuis) kiest geen partij, maar Justine (Nely Brand) en Lidewij (Luciël Hilberink), twee hautaine leden van een sociëteit, worden wel in de strijd betrokken.

Klusjesman Marinus (Henk Weusthof) laveert met een hap en een grap tussen alle partijen door maar medewerkster Thea (Rita Masselink) probeert met haar ervaring nog wat bij te sturen. Hulp van haar man Leo (Ferdi Meijer), tevens kok van het theehuis, hoeft ze hierbij niet te verwachten.

De grime wordt verzorgd door Nely en Elise Brand. Wim Arts tekent voor het geluid en de toneelaankleding wordt verzorgd door de toneelvereniging.

Kaartverkoop

In verband met beperkte ruimte in de zaal en om teleurstellingen te voorkomen, kunnen de kaarten uitsluitend besteld worden via toneelkaarten.nl of 0652101107 (bellen of WhatsApp).

Op het moment van schrijven van dit artikel zijn er nog enkele kaarten beschikbaar voor beide zaterdagen en de zondag. Beide vrijdagen zijn al uitverkocht.

Kaarten kosten € 8,00. Donateurs betalen, op vertoon van hun donateurskaart € 4,00. De jeugd tot en met 15 jaar betaalt ook € 4,00.