Uitgaan & Cultuur

Theatergroep ’sTOF brengt nieuwe voorstelling ’KLIK’

LOSSER - Theatergroep ‘sTOF, inmiddels een begrip, treedt op met de voorstelling KLIK op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart om 19.30 uur in basisschool de Wegwijzer, Sperwerstraat 1, Losser.  De voorstelling op vrijdagavond is bedoeld voor (groot)ouders en leerlingen van groep 7-8. De zaterdagavond is bestemd voor iedereen. De voorstelling duurt ongeveer één uur. Entree is gratis, een vrije gift is welkom. Opgave is nodig, dit kan via ans.telintelo@mariavlucht.nl.

Wat gaan bezoekers zien in KLIK?

Een TikTok hier, een Snapchat daar, BeReal met je vrienden en fake nieuws of echt nieuws? De telefoon zit aan onze hand vastgeplakt, we willen niks missen. Maar wat gebeurt er als iets onbedoeld VIRAL gaat en je te maken krijgt met lastige vloggers? Dat overkomt een stel vrienden waarover dit verhaal gaat. Theatergroep ‘sTOF vertelt een modern verhaal met humor en zang, waarin social media het leven bepaalt. Zegt het iets over onze status, over echte vrienden of over geloofwaardigheid. In dit verhaal maken bezoekers kennis met een heerlijk stel vrienden, een alleenstaande moeder en een hysterische oom. 

Wie is Theatergroep ’sTOF? 

Theatergroep ‘sTOF bestaat uit vijftien jongeren tussen 11 en 23 jaar die allemaal lid zijn van het jongerenpastoraat in parochie Maria Vlucht.  De groep vindt het TOF om op te treden. En de groep wil STOF tot nadenken bieden. Het groepsproces vertaalt zich al 10 jaar in een eigentijdse voorstelling onder leiding van regisseur Michel de Wal.  Voor meer info zie www.theatergroepstof.nl.