Uitgaan & Cultuur

Sinterklaasfeest in Watermolen Frans

MANDER - Zin in versgebakken pepernoten? Zondagmiddag 27 november viert Sinterklaas zijn feest in Watermolen Frans. De Sint is dol op verse pepernoten, hij komt dan ook langs met zijn pieten om lekker te snoepen. Kinderen kunnen meedoen aan diverse activiteiten. De middag is leuk voor het hele gezin en duurt van 12.00 tot 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Foto: Bernadette Koopmans

Sinterklaas is bijna jarig en daarom komt hij graag langs bij Watermolen Frans. Samen met zijn pieten en alle kinderen maakt hij er een gezellig feestje van. Kinderen kunnen zelf pepernoten bakken en samen met piet kleurplaten inkleuren. Dit feestje van Sinterklaas wil je niet missen! Het is een gezellige familiemiddag voor jong en oud.

De molen draait

Zondag 27 november is het dubbel feest want Watermolen Frans draait in al haar glorie. Buiten in het rad spettert het water er lustig op los en binnen draait de graanmolen volop. Zo kunnen kinderen meteen zien waar het meel voor pepernotendeeg vandaan komt. De vrijwillige molenaar vertelt je graag meer over de watermolen en zijn geschiedenis. 

Praktische informatie

Het Sinterklaasfeest is van 12.00 tot 16.00 uur. Parkeren kan bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse. Vanuit hier loopt een paadje naar Watermolen Frans (niet geschikt voor rolstoelen en kinderwagens), het is ongeveer 5 minuten lopen. Kijk voor meer informatie over activiteiten van Landschap Overijssel op www.landschapoverijssel.nl.

De bijdrage voor deze activiteit is € 3,- per persoon. Je kunt contant of per pin betalen.

Ben je nog geen donateur?

Donateur worden is een prachtige manier om het werk van Landschap Overijssel te steunen. En het is belangrijk, want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter Landschap Overijssel het kan beschermen. Donateur worden kan al vanaf € 24,- per jaar. Voor meer informatie zie de website landschapoverijssel.nl/financiele-steun/word-donateur

Foto: Bernadette Koopmans