Uitgaan & Cultuur

Sinterklaas komt naar Denekamp

DENEKAMP - Eindelijk is het zover. Op zondag 14 november komt Sinterklaas naar Denekamp. Vorig jaar kon de Sint helaas niet naar het Nicolaasplein komen. Even leek het erop dat het dit jaar wel een groot feest kon worden. Helaas is het i.v.m. de geldende RIVM-regels ook dit jaar niet mogelijk om Sinterklaas een warm welkom te geven op het Nicolaasplein en daarom is er een alternatief bedacht. 

Sinterklaas maakt met zijn pieten een rondrit door Denekamp. Sinterklaas hoopt dat alle kinderen van Denekamp e.o. langs de route staan in hun pietenpakje, met mijter, vlaggetjes of een zelfgemaakte hoed. De pieten hebben voor iedereen natuurlijk pepernoten meegebracht.

Van de pieten hebben we gehoord dat ze een mooi cadeau voor Sinterklaas hebben gemaakt. Het grote pakket is met zorg ingepakt in de pakjeskamer en komt met Pakjesboot 12 mee naar Nederland. De pieten hopen dan ook dat het cadeau in Denekamp gegeven kan worden aan de Sint.

Het avontuur is te volgen op de facebookpagina: Sinterklaasintocht Denekamp of op instagram: Sinterklaas Denekamp

Staan jullie allemaal klaar zondag 14  aanstaande om 12.00 uur aan de route? Sinterklaas hoopt jullie allemaal te zien. Kijk op het kaartje hoe de route loopt en kom met velen de Sint verwelkomen!

 

 

Sinterklaas Tilligte

Sinterklaas komt op zondag 14 november a.s. aan in Tilligte. Om 14.00 uur start de intocht bij de MFA. Sinterklaas en de Pieten zullen in een koets, onder muzikale begeleiding van Amicitia, een ronde door het dorp maken. Zorg op tijd voor een mooi plekje langs de route, want Sinterklaas heeft jullie aanwezigheid vorig jaar enorm gemist. Als je langs de route staat en Sinterklaas is voorbijgekomen, dan zou hij het geweldig vinden als jullie achter de stoet aansluiten. Daarna vieren de belangstellenden het sinterklaasfeest gezamenlijk verder in de MFA. De route zal er als volgt uitzien: Sinterklaas start om 14.00 uur bij de MFA, dan zal hij via de Ootmarsumsestraat, Kerkepad (via pleintje), Langepad en de Kerkweg, ook weer eindigen bij de MFA.