Uitgaan & Cultuur

Sinterklaas aangekomen in Oldenzaal

OLDENZAAL - Na een lange reis is Sinterklaas in Nederland aangekomen. Gelukkig staat Oldenzaal hoog op zijn lijstje om zijn intocht te maken. Rond half twee wist de Sint, vergezeld door heel veel Pieten, het centrum van Oldenzaal al te bereiken.

Begeleid door de muziek van de harmonie trok de Sint de stad in.  Opgewacht door veel enthousiaste kinderen met hun ouders kreeg de Sint een warme ontvangst.

Op zaterdag 20 november mogen jullie om 11.00 uur Sinterklaas wakker maken. Dit jaar is zijn slaapkamer in Winkelcentrum de Vijfhoek in Oldenzaal, naast de tentoonstelling van Hydra.  Kun je niet? Dan kun je ook 4 december om 11.00 uur in de agenda zetten, dan mag je Sinterklaas ook komen wakker maken. Kom je ook?

Sinterklaas en zijn Pieten in de stad

Vind je het leuk om Sinterklaas en zijn Pieten te zien? En misschien een leuke tekening af te geven? Dat kan, want Sint en zijn Pieten lopen diverse dagen in de stad Oldenzaal rond. Op de volgende dagen kun je ze ontmoeten:

Zaterdag 20 november: 11.30-17.00 uur
Vrijdag 26 november: 15.00-19.00 uur
Koopzondag 28 november: 12.00-17.00 uur
Zaterdag 4 december: 11.30-17.00 uur 

‘Op 28 november is het Koopzondag in de stad’

En komt de Piepenrek ook draaien in Oldenzaal. De hele middag lang. Ook zijn de Sint en Pieten de hele middag in de stad te vinden. Tot dan!