Uitgaan & Cultuur

Rum likeur en bonbon in het teken van Twents Textiel Festival

Linda Baas (Zeut Chocolade) en Thom Hilderink (De Barrique)

BORNE – De Barrique en Zeut Chocolade hebben een mooi initiatief opgepakt omtrent het project De Rode Draad. Dit jaar staat in het teken van het Twents Textiel Festival en daarom heeft De Barrique een rum likeur, in het teken van het Twents Textiel Festival genomen, in het assortiment genomen en Zeut Chocolade heeft een bonbon, in het teken van het Twents Textiel Festival, in het assortiment genomen.

Thom Hilderink, eigenaar van Slijterij/Wijnkoperij De Barrique is daarom op het idee gekomen voor een rum likeur met vanille tonen. Het flesje, met een alcoholpercentage van 14,9, wordt verpakt in een milieuvriendelijk jutezakje in de stijl van De Rode Draad. Het jutezakje is verkrijgbaar voor 7,99 euro. 

Linda Baas, eigenaresse van Zeut Chocolade, kwam met het idee van een bonbon. Het wordt een rode bonbon met rum likeur en het logo van De Rode Draad. De bonbons zijn verkrijgbaar vanaf 5,50 euro.

Moederdagactie
De producten zijn per direct verkrijgbaar en zijn bijvoorbeeld te geven als moederdagcadeau. Op 7 en 8 mei staat er een nieuwe foodtruck op het Dorsetplein, daar zijn de likeur en de bonbons te koop, maar ook in beide winkels zijn de producten verkrijgbaar.