Uitgaan & Cultuur

Remigius around the world 2022

WEERSELO - Op zaterdag 19 november a.s. kan men plaats nemen in de luxe airliner die de bezoekers naar alle plekken ter wereld muzikaal zal brengen. Trefpunt International Airport is o.a. helemaal omgebouwd tot een zeer comfortabel vliegtuig. 

De Remigius Harmonie repeteert al enkele weken drie keer per week in het Trefpunt voor deze show. Het is sinds corona al weer enkele jaren geleden dat ze een dergelijke grote show op de planken hebben gezet. De harmonie en de slagwerkgroep pakken in elk geval groots uit.

De slagwerkgroep is ook bezig met groot showspektakel. Daarnaast spelen zij ook enkele nummers mee met orkest ter ondersteuning. Ook de jeugd komt aan bod en laat van zich horen op 19 november.

Daarnaast worden nog enkele extra deelnemers ingevlogen. Vanuit Schotland komen de doedelzakklanken de bezoekers tegemoet. Maureen Oude Essink Nijhuis en Richard Weiden zorgen voor meer muzikale ondersteuning in o.a. IJsland, de VS en Groot Brittannië.

Allerlei bekende en minder bekende nummers vliegen deze avond voorbij zoals b.v. “It’s a small world”, de Radetzky mars, Highway to Hell en een vrolijke Hollandse medley met allemaal bekende meezingers. Voor de liefhebbers van Tiroler of Egerländer muziek is ook aandacht met het nummer “Böhmischer Traum”. Plezier in het vliegtuig is toch erg belangrijk. Zeker voor diegenen met ’vliegangst’.

De  start is om 20.00 uur en men kunt boarden vanaf 19.30 uur.  De vliegtickets kan men kopen bij Speelgoed-Kadoshop Wesselink. 

Een verrassend programma van de jeugd, slagwerkers en orkestleden.                                           

Ine Flinkers