Uitgaan & Cultuur

OUT DOORS op Landgoed Herinckhave!

FLERINGEN - Aankomende zondag 1 augustus geeft Joost Willemze een concert tijdens de OUT DOORS concertreeks op het schitterende Landgoed Herinckhave in Fleringen.

Joost Willemze (1996) is het grootste Nederlandse harptalent. Joost speelt harp sinds zijn zevende. Momenteel studeert hij voor een masterdiploma aan het Conservatorium van Amsterdam. Joost heeft prijzen gewonnen op concoursen, zoals o.a.:  de Gershwin Competition in New York,  het Reinl Wettbewerb in München en de Korea International Harp Competition in Seoul. Joost geeft concerten in zowel binnen- als buitenland.   De laatste tijd is Joost regelmatig te gast op radio en TV bij programma's zoals Spiegelzaal, De Ochtend van 4, De Klassieken, Podium Witteman en 'Een nieuwe lente een nieuw geluid' van AVROTROS.

Het concert begint om 15.00 uur en duurt een uur. Om het feest compleet te maken wordt er een heerlijk hapje en drankje geserveerd. Er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar. Het is alleen mogelijk om te reserveren voor de concerten, dit i.v.m. de corona maatregelen. Dus wees er snel bij en reserveer nu alvast uw kaartje!

Kaartjes kosten per persoon 25 euro, dit is inclusief hapje en drankje. Tickets zijn te koop via onze website: www.indoors-chambermusicfestival.nl.