Uitgaan & Cultuur

Ook Toneelvereniging Klaver is er bijna weer klaar voor……..

DENEKAMP - Of de maand november nou een ‘toneelmaand ‘genoemd moet worden is niet duidelijk, maar feit is het dat elk jaar, met uitzondering van de afgelopen coronajaren dan, in de maand november nogal wat toneelverengingen hun jaarlijkse opvoeringen organiseren.  Mogelijk, omdat daarna al snel de carnavalstijd met de galavoorstellingen begint? Ook Toneelverenging Klaver staat te trappen van ongeduld om het door deze vereniging voor dit jaar ingestudeerde spel op het toneel van haar ‘thuishaven’ C.R Concordia te brengen. 

Het toneelpodium in Concordia is er weer klaar voor.

Inmiddels is de toneelopbouw ook al in volle gang en worden de laatste repetities gehouden bij de familie Bos. Repetities van een door Johan Ruiter geschreven blijspel in drie bedrijven. Het gaat over de bijverdienste van een ouder echtpaar. Voor ze het zich bewust zijn staat er opeens een welkomstpakket met allerlei niet verwachte producten bij hen voor  deur. Verre familieleden en ook een overbuurman beginnen zich te bemoeien met de verkoop daarvan en dat levert komische scenes op. Die zijn te zien op de volgende data en tijdstippen:

Woensdagmiddagen 16 en 23 november: voor verenigingen en genodigden; 

Vrijdag 18 en zaterdag 19 november: avondvoorstellingen (aanvang 20.00 uur) voor iedere belangstellende;

Zaterdag 26 november (20.00 uur) en zondag 27 november (aanvang 18.00 uur) : idem.

Kaartverkoop: kaarten voor de gewenste uitvoeringen kunnen worden gereserveerd bij Sylvia Bos (0541.351224)  of Veroni Lukens (0541.853112). Ook is het mogelijk dit te doen via een reserveringsformulier op de website www.toneelverenigingklaver.nl

Doen, want de ervaring heeft geleerd dat voor Klavervoorstellingen de kaarten nogal snel gereserveerd zijn.

Tekst/foto:PBJ