Uitgaan & Cultuur

Najaarskermis Oldenzaal

OLDENZAAL - Aanstaand weekend is het weer zover: de najaarskermis in Oldenzaal. Bezoekers en inwoners van de Boeskoolstad kunnen bloedstollende attracties als de ’Crazy Spider’, ’Booster’ of ’Show Time’ beleven. Uiteraard zijn ook de traditionele attracties zoals de botsauto’s, draaimolen en het funhouse aanwezig. Voor de kermisgangers die graag een uitdaging aangaan zijn er de mogelijkheden in de schiettent, bij het eendjes vissen, het blik gooien etc. Of liever een gokje wagen? Dat kan bij de ’Pusher’. Uiteraard is ook aan de inwendige mens gedacht, bij diverse kramen kunnen de smaakpupillen onder andere genieten van churros, oliebollen, gebak, nougat, suikerspinnen en popcorn! De kermis kun je bezoeken van vrijdag 23 tot en met maandag 26 september op het St. Plechelmusplein, de Ganzenmarkt en de Kerkstraat. Zaterdag 24 september tussen 12.00 en 14.00 uur is de prikkelarme kermis voor bezoekers die gebaat zijn bij zo min mogelijk prikkels van de omgeving. 

Vrijkaartjes voor schoolgaande kinderen

Kinderen die staan ingeschreven op een Oldenzaalse basisschool, krijgen via school een vrijkaartje voor de kermis. Voor leerlingen uit het (speciaal) basisonderwijs die wél in Oldenzaal wonen, maar buiten Oldenzaal naar school gaan, ligt een vrijkaartje klaar op het stadhuis. Het kaartje is geldig op vrijdagmiddag en maandagmiddag. Je kunt het kaartje ophalen bij de receptie van het stadhuis, tot uiterlijk maandag 26 september 12:00 uur.

Het gratis kaartje wordt aangeboden door Bureau de Kermisgids, in opdracht van de gemeente Oldenzaal.

Attracties

Verschillende attracties en kraampjes zullen tijdens de Najaarskermis Oldenzaal hun opwachting maken. Een greep uit de aanwezige attracties:

Deca dance, Jumbo, Crazy Spider, Show Time, Autoscooter, Booster, Blikken gooien, Churros, Disco jumper XXL, Rescue, Draaimolen, Eendjes vissen, Funhouse Happy Farm, Gebakkraam, Lijntrek, Minicar, Nougat, Pusher, Schiettent, Skeeball, Suikerspin/Popcorn, Trampoline en Wipp.

De kermis gaat door!

Ook dit jaar zal de kermis neerstrijken op haar vertrouwde locaties de Ganzenmarkt, St. Plechelmusplein en de Kerkstraat. De openingstijden zijn als volgt:

Vrijdag 23 september tussen 13.00 uur en 00.00 uur.
Zaterdag 24 september tussen 12.00 en 00.00 uur, met tussen 12.00 en 14.00 uur prikkelarme kermis.
Zondag 25 september tussen 13.00 uur en 00.00 uur.
Maandag 26 september tussen 13.00 uur en 22.00 uur.

De kermis in Oldenzaal zal ook dit jaar weer een groot feest zijn waar iedereen van harte welkom is. U komt toch ook?

Uw reactie