Uitgaan & Cultuur

Muziek popkorenfestival Tubbergen enthousiast ontvangen

TUBBERGEN - Afgelopen zaterdagavond vond in Tubbergen het eerste popkorenfestival plaats bij ‘t Oale Roadhoes. Popkoor Tuesday Fever uit Tubbergen had het festival georganiseerd vanwege hun twintigjarig bestaan. De koren Pop4You uit Vasse en Koor Mix uit Zenderen maakten er samen met Tuesday Fever een geweldig muzikale avond van.

Van ‘Bohemian Rapsody’ tot aan ‘Alles is Liefde’ en van ‘More than a feeling’ tot ‘They don’t care’ van Mickael Jackson, er klonken nummers vanaf de jaren zestig tot aan de tijd van nu. Voor ieder wat wils dus. De nummers werden, bij het in grote getale aanwezige publiek, enthousiast ontvangen en er werd dan ook flink mee gezongen en geklapt. Dirigent Jan Smale van Tuesday Fever bracht de sfeer er goed in door voor aanvang en in de pauze, samen met het publiek een liedje in te studeren. 

 

Cheque voor Verjaardagsbox
Een belangrijk deel van de opbrengst afkomstig uit de toegangsbewijzen gaat naar de Verjaardagsbox Tubbergen.

Aan het eind van de avond werd een cheque ter waarde van € 500,- uitgereikt aan Mariska Jochems van de Verjaardagsbox. DJ Jessy verzorgde na afloop de afterparty met passende swingende muziek. Het bleef nog lang gezellig in Tubbergen. Op de foto’s ziet u Tuesday Fever (wit met kobaltblauw) en Pop4You (zwart met rood).