Uitgaan & Cultuur

Missietent na twee jaar afwezigheid weer aanwezig tijdens de najaarskermis

DENEKAMP - Na twee jaren van uitstel door corona is er dan eindelijk weer een najaarskermis met kindermarkt, paarden en pony markt en de Missietent. Over het laatst is de Stichting Missietent Denekamp dan ook heel blij. Ze konden in de voorbijgaande jaren dan rekenen op een deel van de vaste sponsoren. Ook wil de stichting de personen bedanken die via RABO-clubsupport actie op hen hebben gestemd. Dit kan ook dit jaar weer. Tevens wil de stichting de personen bedanken die tijdens ’spaar je club gezond’ actie van de PLUS de Missietent hebben gesteund. Niet iedereen kon helpen, daar ze het zelf ook moeilijk hadden. Alfons Huisken was dan ook heel blij met de gelden die hij, ondanks de afwezigheid van de Missietent, toch in ontvangst mocht nemen.

Sponsoren worden bedank voor de ondersteuning. Dit ook namens de Stichting one4life en Fons Eppink. Dit jaar was Alfons Huisen even weer in Nederland. Het liefst zou hij iedereen persoonlijk bedanken maar daar is zijn tijd hier in Nederland te kort voor. Namens hem wil hij dan ook alle milde gevers bedanken waardoor hij kan zijn werk kan voortzetten. Dit is hoofdzakelijk jonge meisjes naar school sturen zodat zij niet in de prostitutie belanden.

Het wordt dan ook de 45e missietent in Denekamp op de oude vertrouwde plaats. Ze zullen dan ook weer starten op vrijdagmiddag waar altijd veel bedrijven op af komen. Machinefabriek Westerhof uit Denekamp zal weer een HUP-uur verzorgen. U zult wel denken HUP, ja gewoon het uitdelen van pannenkoek. Zij doen dit voor de tweede keer en de stichting hoopt dat na twee keer Rabobank en nu twee keer Machinefabriek Westerhof zich een nieuwe sponsor aanmeld voor het HUP uurtje in 2023.

Terug van weggeweest is de muziek op de achtergrond. Hier werd telkens om gevraagd. Dus eigen muziek meenemen is niet meer noodzakelijk. Stichting Missietent Denekamp hoopt dat het weer ouderwets gezellig wordt tijdens de Denekampse najaarskermis.