Uitgaan & Cultuur

Jetzt geht’s los: 3 dagen feest in Vriezenveen

MDZK organiseert Oktoberfeesten Vriezenveen 2021

VRIEZENVEEN - Van vrijdag 29 t/m zondag 31 oktober staat de megagezellige feesttent eindelijk weer op het Manitobaplein. Na een jaar zonder feestjes, gaan we het laatste weekend van oktober flink knallen! Er wordt op vrijdagavond gestart met een pubquiz XL en aansluitend de eerste grote show van Sikk Bastards in Vriezenveen. Op zaterdagavond is het welbekende Oktoberfest, XL deze keer. En de zondag sluit af met ’s ochtends de MTB-boktocht en ’s middags het ouderwets gezellige en gratis Folk & Bock dat tot ongeveer 21.00 uur duurt.

Oktoberfest XL met Dennie Christian 
De zaterdagavond wordt een avond vol gezelligheid, dansen, hossen en feesten. In traditionele lederhosen en dirndl’s slaan Hans Broekhuizen, de burgemeester van Twenterand, en een delegatie van de Vriezenveense Harmonie het eerste vat aan. De biertjes uit dit vat worden gratis uitgedeeld aan de eerste bezoekers. Speciale gast van de avond is schlagerzanger Dennie Christian. Ook de Original Stimmungsmacher en dj Sound of the Star maken er een geweldig feest van.    

Pubquiz XL + SIKK BASTARDS      
Wie houdt er niet van: een pubquiz waarbij je andere teams te slim af bent. Een quiz bestaande uit verschillende ronden en thema’s, met humor en plezier. Stel een team van maximaal 5 personen samen en meld je aan. MDZK zorgt per team voor een borrelbox XL. Het team dat het leukst is aangekleed of de mooiste tafelversiering heeft, maakt kans op de originaliteitsprijs. 

De afterparty deze avond ligt in handen van SIKK BASTARDS. Deze nieuwe DJ sensatie gehuld in spannende maskers draait moeiteloos allerlei muziekstijlen door elkaar. Dit optreden wordt vergezeld door vette laser- en lichtshows en pyro! 

MTB-boktocht + Folk & Bock 
Wielerclub Twenterand heeft een mtb-tocht van ongeveer 50 kilometer uitgezet voor fanatieke fietsers uit Vriezenveen en omstreken. Na deze tocht wacht de deelnemers een lekker bokbiertje in de feesttent. Vanaf 14.00 uur start Folk & Bock. Verschillende sing-a-song-writers en (inter)nationale live-acts maken hun opwachting in de goed verwarmde tent. Folk en rockabilly, bokbieren en goede wijnen, gezellig met z’n allen op de picknickbank of dansend door de tent. Met een winterkermis voor de kleintjes. Voor elk wat wils.  

Houd de Facebookpagina en/of het Instagramaccount van MDZK in de gaten voor het laatste nieuws. Tickets via: www.mdzk.nl.

Uw reactie