Uitgaan & Cultuur

LA/GA Fashion Event
By Label Trends & De Galerie Denekamp

DENEKAMP - De Denekampse modezaken ‘De Galerie’ en ‘Label Trends’ bundelen op woensdag 6 oktober a.s. hun krachten met het organiseren van een geheel verzorgde ‘fashion event’ bij Restaurant Fox. Bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en drankje de laatste modetrends beleven.

LA/GA Cocktail

Het zijn de Denekampse onderneemsters Monique Lesscher (De Galerie), Sabine Meijerink en Judith Oude Griep (beiden van Label Trends) die de handen ineen slaan. “LA/GA staat voor Label Trends en De Galerie”, vertellen de dames enthousiast. “Dit wordt de ‘first edition’ van het LA/GA Fashion Event. Het idee voor dit event was er al langer. Hierbij worden we ondersteund door collega-ondernemers uit het dorp. Zo worden voor de modellen de kapsels verzorgd door ‘Salon Chez Nicole’ en de make-up door ‘Het Geur Atelier’. De locatie is bij Restaurant Fox, deze locatie ontleent zich qua entourage en aankleding perfect voor een sfeervol fashion event zoals wij voor ogen hebben. Samen hebben we zelfs de ‘LA/GA cocktail’ bedacht die tijdens het evenement wordt geschonken.”

Beleef en shop de laatste modetrends

Terwijl de bezoekers genieten van een hapje en drankje lopen de modellen onder muzikale klanken langs de tafels om de laatste trends op modegebied te showen. Van dichtbij zijn de nieuwste collecties met fashion, accessoires, sierraden, shoes en lingerie te bewonderen. Na de modeshow is er de gelegenheid om te shoppen. “Het wordt een ‘losjes’ en toegankelijk evenement. Er zijn twee winkels compleet met pashokjes ingericht. Na de modeshow kunnen er outfits worden geshopt. Iedereen die is geïnteresseerd kan zich laten inspireren en modetrends zien, voelen en beleven”, aldus de eigenaressen van de modezaken.

Gezellig avondje uit

“Met het LA/GA Fashion Event willen wij de mensen na de coronatijd weer een gezellig avondje uit bieden”, vertellen de dames enthousiast verder. “Na deze first edition zal het LA/GA Fashion Event een terugkerend evenement worden waarbij er elk voorjaar en najaar de gelegenheid is om de nieuwste collecties bekijken, beleven en shoppen. Alles in een leuke avond.” Het evenement begint om 19.30 uur bij Restaurant Fox aan de Johanninksweg 78 te Denekamp. 

Kaartverkoop

Dat na lange tijd de behoefte aan een gezellig avondje uit groot is wordt aangetoond door de kaartverkoop die hard verloopt. Haast is geboden voor wie er op 6 oktober nog bij wil zijn. De laatste toegangskaarten zijn te koop bij De Galerie, Label Trends en Restaurant Fox.