Uitgaan & Cultuur

Kerstversiering binnentuin appartementencomplex De Hulle

VRIEZENVEEN – Een paar bewoners van het appartementencomplex De Hulle (van Mijande Wonen) in Vriezenveen hebben de handen ineengeslagen om in deze moeilijke coronatijd toch iets te kunnen doen voor alle bewoners van De Hulle.

De binnentuin is prachtig versierd met allerhande kerstdecoraties, zo zijn er onder andere eigengemaakte neerdwarrelende sneeuwvlokken. Het zogenaamde ‘Team De Hulle’ is er dagenlang mee bezig geweest. Er werd gelijk na Sinterklaas al mee begonnen. Het eindresultaat is prachtig en de reacties zijn dan ook heel verrassend en positief.

Daarnaast kon er zonder enig budget ook nog een goodiebag aangeboden worden aan de bewoners. De veertig goedgevulde goodiebags werden afgelopen zaterdag uitgereikt. Dit was mogelijk doordat de Coop uit Vriezenveen deze goodiebags sponsorde.

Om de prachtig versierde binnentuin helemaal af te maken zorgde Mijande Wonen voor een kerstboom. Door bovenstaande is De Hulle tijdens deze kerstdagen één van de meest sfeervolle gebouwen van Vriezenveen.