Uitgaan & Cultuur

Kerstdiners voor de Voedselbank in Hellendoorn

Rechts staat Christel Durmaz, eigenaresse van PLAN Nijverdal. Vrijwilligsters van de voedselbank nemen de diners in ontvangst.

HELLENDOORN - Vang je Droom (onderdeel van vrijwilligersorganisatie Humanitas Twente) en de keuken van Boutique club PLAN Nijverdal hadden de handen ineengeslagen en aan alle deelnemers en gezinnen een drie gangen kerstdiner aangeboden. 78 gezinnen maken hier heel erg graag gebruik van. Het kerstdiner was eenvoudig warm te maken op Eerste of Tweede Kerstdag.

PLAN had zelfs een keuzemenu voor de gezinnen mogelijk gemaakt. Naast lekker eten zaten in het pakket allerlei spulletjes om de kersttafel mooi aan te kleden. Op deze wijze hoopte Vang je Droom samen met PLAN Nijverdal een steentje bij te dragen aan een fijne Kerst voor deze gezinnen.

“Wij kregen bij de uitgifte van de voedselpakketten veel positieve reacties over de kwaliteit van het diner en de toelichting op de bereidingswijze. Het had heerlijk gesmaakt (ook met name de brownies waren blijkbaar lekker). Nogmaals dank voor voortreffelijke en duidelijke aanlevering van de diners en de communicatie tussentijds. Wij zijn dan ook blij dat jullie dit voor de klanten van de Voedselbank in Hellendoorn hebben willen doen”, zegt Judith Koerhuis van Vang je Droom.

Humanitas Twente is een vrijwilligersorganisatie, waar Vang Je Droom een onderdeel van is. Vang Je Droom realiseert dromen voor minder kansrijke kinderen tot 18 jaar in Twente en Salland. We laten kinderen in hun dromen geloven, herinneringen die ze voor de rest van hun leven meenemen. Vang Je Droom zorgt met behulp van een sponsor voor de financiering van de kerstdiners, die dankzij de heerlijke keuken van PLAN Nijverdal samengesteld konden worden.

Uw reactie