Uitgaan & Cultuur

Infoavond voor (ex)kankerpatienten en hun naasten

GEESTEREN - Vind jij het moeilijk hoe je jouw naaste met kanker kan steunen? Voel jij je ook zo vermoeid tijdens de chemo? Loop jij tegen gevoelens van onmacht aan tijdens jouw ziekte? Een (ex)-kankerpatient heeft veel vragen maar ook mensen die in hun naaste omgeving iemand met kanker hebben, lopen tegen veel zaken aan. De projectgroep ‘Organisatie kanker: wat dan & daarna’ wil op 20 november bij de Herterij in Geesteren op een laagdrempelige manier een informatieve avond vol (h)erkenning geven. Dit gebeurt onder het genot van een hapje en een drankje. 

Na een korte inleiding wordt gepraat over wat kankerpatienten en hun naasten tegenkomen tijdens de periode van ziek zijn, maar ook tijdens de periode die daarna komt. Karin Hemmer, oncologiefysiotherapeut, zal een korte inleiding houden over ‘vermoeidheid en pijn bij kanker’ en Rianne Horstra, medisch maatschappelijk werkster bij ZGT, geeft een korte inleiding geven over ‘wat doet kanker met jou en jouw omgeving’.

Opgave

Is deze avond iets voor jou? Of ken je iemand die je kan steunen door deze avond te bezoeken? Voel je welkom en geef je op! Dit kan door te mailen naar info@hemmerfysiotherapie.nl of te bellen naar 06-17826429. De inloop is vanaf 19.30 uur. Dan staat de koffie en thee klaar met iets lekkers. Om 20.00 uur begint het programma en de verwachte eindtijd is 22.00 uur. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. 

SamenLoop voor Hoop sponsor

Dit initiatief wordt georganiseerd door ‘Organisatie kanker: wat dan & daarna’, en is financieel gesponsord door SamenLoop van Hoop Tubbergen, een initiatief van KWF. Een goed voorbeeld van de kracht van een lokaal initiatief. Voel je welkom. Voor meer informatie, bezoek dan de Facebookpagina: ‘Organisatie kanker “wat dan en daarna”.