Uitgaan & Cultuur

Grenslandkapel Overdinkel start theatertoer in
Muziekcentrum Enschede tijdens ‘Die Tolle Woche’

OVERDINKEL - De muzikanten van de Grenslandkapel en de Grensland oberkrainer uit Overdinkel staan op donderdag 23 september op de bühne in de grote theaterzaal van het Muziekcentrum Enschede. Nadat de geplande tour ‘Im Herzen nur die Blasmusik’ voor 2020 vanwege de coronamaatregelen compleet geannuleerd moest worden hebben de muzikanten de draad weer opgepakt .

De muzikanten uit Overdinkel nemen u mee op een muzikale reis met originele Egerländer-, Böhmische-, en Oberkrainermuziek, maar ook Tsjechisch en Moravisch werk wordt ten gehore gebracht. Virtuoze solistische optredens in combinatie met show en loepzuivere, meerstemmige zang in een perfecte geluids- en lichtkwaliteit zorgen ervoor dat de kapel telkens weer het publiek weet te raken en te boeien.

De muzikanten staan onder leiding van Anton Neijen Es en die staat garant voor sfeer, humor en gezelligheid met muziek van onovertroffen niveau. En u zit er live bij en geniet, van begint tot eind. Een heerlijk voorstelling met blaasmuziek van de allerbovenste plank. Of anders gezegd: “Mit einem Lächeln durch die Alpenländer.”

Het optreden in het muziekcentrum Enschede staat tevens in het teken van die Tolle Woche. Het concert op donderdagavond begint om 20.00 uur. De kaarten kosten € 15,00 in de voorverkoop (inclusief garderobe en drankje) en zijn telefonisch te reserveren bij Het Wilmink Theater of via de website agenda www.wilminktheater.nl. Verdere informatie is uiteraard te vinden op www.grenslandkapel.nl of Facebook.com/DeGrenslandkapel of www.dietollewoche.eu.