Uitgaan & Cultuur

Grandioos najaarsconcert Harmonie Vroomshoop!

VROOMSHOOP - Afgelopen zaterdagavond kon een afgeladen theaterzaal van Het Punt genieten van grandioos najaarsconcert van de Harmonie Vroomshoop. Als thema was gekozen: ‘Oldies Forever’ en dat heeft het in groten getale gekomen publiek geweten!

Muziek van alle tijden, The Golden Oldies werden afwisselend door malletband, orkest en gast-rockband ‘The Rockoholics’ uit Vroomshoop ten gehore gebracht. Voor de pauze speelden de malletband en het orkest afwisselend medleys van onder andere: Tina Turner, The Eagles, Deep Purple en The Beatles. Fantastische klanken van jeugdsentiment kwamen voorbij! Net voor de pauze werden er die avond ook nog vier leden gehuldigd; Arjan Berkhof en Carola Herberts voor hun 25 jarig lidmaatschap en Gerhard Webbink en Jan Visser beide voor hun maar liefst 60 jarig lidmaatschap! Alle vier werden in de bloemetjes gezet en ontvingen een oorkonde met speld van voorzitter Jan Kriekjes.

 

Het tweede gedeelte van het concert werd samen afgetrapt met Rolling in the Deep van Adele. Ongelooflijk hoe zo'n nummer door malletband en orkest samen ten gehore werd gebracht. Na de twee swingende nummers Narcotic en Uptown Funk van de malletband, werd The Night of the Proms voortgezet door het orkest samen met ‘The Rockoholics’ met onder andere de nummers; Let me Entertain You, Brothers in Arms, en November Rain. De avond werd afgesloten met Stairway to Heaven. En zo kwam er een eind aan de hemelse klanken van een grandioos concert.

 

Na afloop was er nog een gezellige afterparty in het Grand Café waar The Rockoholics hun show akoestisch voortzetten. Kortom, het was een fantastische avond. Grote klasse Harmonie Vroomshoop!