Uitgaan & Cultuur

c.g. De Kroesmennekes organiseert senioren carnavalsmiddag bij Erve Harmelink

FLERINGEN - Donderdag 2 februari organiseerde c.g. De Kroesmennekes voor de derde keer de senioren carnavalsmiddag bij Erve Harmelink. Ruim 50 cliënten en ouderen genoten van leuke acts, een hapje en een drankje, en op het eind een polonaise.

Prins Jort, hofdame Merle en adjudant Stan openden de middag, samen met schoolprinses Jinte en schooladjudante Jet. Aansluitend volgende een carnavalsplayback-medley, opgevoerd door de artiesten Hannie en Corrie. Daarna was het de beurt aan de dansmariekes junioren van de Kroesmennekes die hun vrije dans opvoerden waarmee ze de derde plaats hebben veroverd tijdens het dansmariekeconcours. Vervolgens kwamen Buurman en Buurman langs die de ouderen wisten te vermaken met de lokale dorpsroddels en met als afsluiter het voor Fleringers bekende nummer Mien Doarp. Tot slot werd de polonaise nog even ingezet vooropgegaan door prins Jort en Adjudant Stan. Na nog wat hapjes en drankjes was die middag alweer voorbij. De oma van prins Jort en adjudant Stan was ook aanwezig en werd na afloop in de hofauto van de hoogheden weer veilig thuisgebracht.

Het was een hartstikke leuke middag, mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met Erve Harmelink voor de locatie en speeltuin Morskieft voor het meubilair en serviesgoed.