Sport & Vrijetijd

Zaterdag 12 november Indoor Mennen Denekamp

DENEKAMP - Het is bijna weer zover, het Indoor Mennen Denekamp staat weer voor de deur. Op zaterdag 12 november staat de Europese top vierspan pony’s en tweespan paarden bij Manege de Zonnebeek aan de Brandlichterweg 68 in Denekamp. Om 13.30 uur begint het met de Twente Cup rubrieken; enkel span pony’s, tweespan pony’s en de enkelspan paarden. Rond 18.00 uur komen de beste drie van iedere rubriek nogmaals in de ring voor de dag-finales.

Vanaf 19.00 uur staan de Internationale rubrieken vierspan pony’s, met maar liefst 12 deelnemers en aansluitend de tweespan paarden met 14 deelnemers op het programma. Liefhebbers van de paardensport kunnen zich verheugen op een zeer sterk deelnemersveld waarbij de Nederlandse top het zal opnemen tegen menners uit België en Duitsland.

In Denekamp zijn altijd de ingrediënten aanwezig voor spectaculaire sport onder gezellige omstandigheden. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig en de entree is gratis. Dit mag u dan ook niet missen.

Programma zaterdag 12 november

13.30 uur: Jeugd, Enkelspan pony’s en Slepen/Verkennen.
15.00 uur: Tweespan pony’s, Enkelspan paarden en Slepen/Verkennen.
18.00 uur: Dagfinales Twente Cup en Prijsuitreiking/slepen/verkenning.
19.00 uur: Vierspan pony’s  - groep 1 , Vierspan pony’s  - groep 2 en Prijsuitreiking/slepen/verkenning.
20.30 uur: Tweespan paarden – groep 1, Tweespan paarden – groep 2 en Prijsuitreiking. 

Zondag 13 november oefenparcours

Zondag 13 november staat vanaf 11.00 uur staat het oefenparcours paarden en pony’s op het programma. Kijk voor het actuele programma, wedstrijdinformatie en startlijsten op de website, www.euregioindoormennen.eu