Sport & Vrijetijd

Reischeques gewonnen door Karin Epema en Marjolein Bremmer

Wierdense Prijzenmarathon maakt dit jaar ruim negentig winnaars blij

Egbert en Marjolein Bremmer winnen de reis naar Noorwegen.

WIERDEN – De Wierdense winkeliers hebben ondanks de ingestelde lockdown tóch de Prijzenmarathon gehouden. De jaarlijkse decemberactie was al opgestart, voordat de zware maatregelen bekend werden gemaakt. Reden te meer om met zoveel mogelijk positiviteit richting de kerstdagen te gaan en het lokaal winkelen te ondersteunen middels deze mooie actie. Inmiddels zijn de winnaars bekend en mogen Karin Epema en Marjolein Bremmer, zodra het weer kan en mag, zich als hoofdprijswinnaars opmaken voor een verzorgde vakantiereis van elk 1.250 euro.

De prijzenpot was dit jaar met een totale waarde van ruim 5.500 euro goed gevuld! Ruim negentig mooie producten en waardebonnen, waarvan zelfs twee vakantiereizen als hoofdprijzen. Uit de duizenden ingevulde codes zijn afgelopen week de winnaars getrokken. Een overzicht van alle gelukkige prijswinnaars is in deze krant te vinden. Per winkel is de prijs, de waarde en de winnaar vermeld.

Contact opnemen
Er wordt persoonlijk contact opgenomen met de winnaars van een prijs. “In verband met de coronamaatregelen en lockdown kan het zijn dat afhalen of bezorgen op een wat later moment zal plaatsvinden. En heeft u een prijs gewonnen, maar nog niks vernomen? Neem dan gerust contact op met de winkelier om een afspraak te maken”, aldus een woordvoerder van de Wierdense Winkeliersvereniging.

Reischeque overhandigd
Inmiddels is één van de reischeques al overhandigd door Esther Baas en Ramon Lucas aan Egbert en Marjolein Bremmer. Zij mogen samen met hun kinderen Max en Lars een keer naar Noorwegen voor een achtdaagse vakantietrip. De reis ter waarde van 1.250 euro wordt mogelijk gemaakt door de WiWi en Norge Reiser.

Blijdschap
“Wie niet waagt, wie niet wint toch?”, vertelt Marjolein. Ze straalt nog steeds van blijdschap. “Toen ik het telefoontje van Norge Reiser kreeg, moest ik het even laten bezinken: 'Het zal toch niet...'. En dat terwijl ik niet eens zo heel erg veel codes had ingevoerd.” Haar man Egbert vervolgt lachend: “Ik had inderdaad niet verwacht dat we iets zouden winnen, want ook wij zeggen 'we winnen nooit iets'.”

Het gezin is reislustig, dus de vakantiecheque komt zeker goed van pas. “We gaan – onder normale omstandigheden – toch wel een keer of drie met z'n allen weg. Meestal naar een plek waar het mooi is qua natuur en cultuur, richting Slovenië, Tjechië of Italië. In ieder geval geen overvolle stranden, dan word ik gek haha, maar een meertje in het berglandschap, da's mooi”, vertelt Egbert.

Marjolein ziet zich al met haar gezin in het ruige landschap van het Scandinavische land. “Noorwegen zijn we nog nooit geweest, al hebben we er wel familie en kennen de enthousiaste verhalen. Het lijkt me prachtig om die regio te ontdekken, lekker de natuur in en ontspannen. Natuurlijk gaan we ook iets voor de kinderen bedenken.”