Sport & Vrijetijd

Wevo ’70 gastheer voor Junior Beach Circuit

WEERSELO - Het Junior Beach Circuit komt naar Weerselo. Wevo ’70 fungeert op zaterdag 26 juni als gastheer voor een ronde in deze nationale beachvolleybalcompetitie voor jeugd. Iedereen onder de 17 jaar kan hieraan meedoen. Doe jij ook mee aan het Junior Beach Circuit in Weerselo?

Het wordt het eerste grote, nationale toernooi op het hagelnieuwe, prachtige beachcomplex van de Weerselose volleybalvereniging. Dat werd afgelopen jaar door de jubilerende club geheel in eigen beheer gerealiseerd op sportcomplex De Echelpoel aan de Gunnerstraat 31. Er kan daar gebruik worden gemaakt van kleedkamers en de kantine is ook geopend.

Aan het Junior Beach Circuit doen de grootste Nederlandse talenten in het beachvolleybal mee maar daarnaast kan iedereen die dat wil zich inschrijven en ook meedoen. De deelnemers hoeven niet eens lid te zijn van een club.

Inschrijven kan per tweetal en in de leeftijdscategorieën onder 13, 15 en 17 jaar. Dit kan nog tot 23 juni. De komst van een speelronde van het Nationale Junior Beach Circuit naar Weerselo is een prachtige primeur voor Wevo en Weerselo. 

Dus aarzel niet en geef je op voor een heerlijke dag ‘on the beach’ in Weerselo. 

Opgeven kan via de website https://www.volleybal.nl/.../2021- weerselo/algemeen/info.