Sport & Vrijetijd

Wat is er mooier dan na een lang en slopend seizoen kampioen te worden?

GEESTEREN - Het STEVO Zaterdag 2 elftal en bij de jeugd JO17-1 speelden het woensdagavond 25 mei klaar op de Peuverweide; STEVO Zaterdag 2 bond DOS '37 11 met 7-3 aan de zegekar en STEVO JO17-2 versloeg op het kunstgrasveld VMC JO17-1 met 5-1. Terechte kampioenen die hun wedstrijden speelden voor heel veel publiek. Er waren zo'n 250 belangstellenden op de Peuverweide om de kampioenswedstrijden mee te maken en dat was wel heel bijzonder voor deze elftallen die anders niet zo in de belangstelling staan.

Na het laatste fluitsignaal bij het Zaterdag STEVO 2 elftal kleurde het hoofdveld van de Peuverweide rood en geel. Vuurwerk en fakkels verhoogden de sfeer en nadat de eerste kruitdampen waren opgetrokken werden spelers en begeleiding gefeliciteerd door een grote menigte supporters, familie, vrienden en kennissen. In de kantine en daarna in zaal Kottink gingen de beentjes van de grond om het kampioenschap op grootse wijze te vieren.

STEVO JO17-2 werd door het jeugdbestuur gehuldigd en voorzitter Mark Haverkort sprak van een grootse prestatie en dat de titel zeer verdiend was. Mirjam Harmelink, Johan Brughuis, Yvette Peterman en Nico Wermelink deelden de medailles uit en deelden mee in de feestvreugde. Ook hier werd in het clubgebouw het kampioenschap op gepaste wijze gevierd samen met de ouders , vrienden en allen die zich dit seizoen betrokken voelden bij het JO17-2 elftal.

Namens heel STEVO worden STEVO 2 Zaterdag en STEVO JO17-2 hartelijk gefeliciteerd met het behaalde kampioenschap.