Sport & Vrijetijd

VV Oldenzaal: Samen fit het nieuwe seizoen in

OLDENZAAL - VoetbalFit is een nieuw initiatief van VV Oldenzaal. Het is een beweeg- en sportconcept dat bestaat uit trainingen en conditie-oefeningen. Beschikbaar voor alle clubleden en hun gezinsleden en is bedoeld om iedereen weer fit te krijgen na de zomervakantie.

Door corona hebben veel mensen minder kunnen sporten. Hierdoor neemt de kans op blessures toe. Een uitgebalanceerd fitprogramma is de oplossing. VV Oldenzaal is een familieclub en vindt vitaliteit en fitheid belangrijk.  Daarom biedt VV Oldenzaal haar clubleden en gezinsleden een VoetbalFit programma aan. 

In het traject wordt zowel de lichamelijke fitheid als de mentale weerbaarheid meegenomen. Het programma komt tot stand in samenwerking me FysioCure en met vitaliteitscoach, Lisa Koning. Op een professionele manier worden deelnemers getest en begeleid met sporten en bewegen.

Het eerste elftal van VV Oldenzaal sluit als eerste aan bij dit VoetbalFit programma. De spelers ondergaan een nulmeting en zetten daarna gezamenlijk de eerste stappen in het fitprogramma.

Programma:

• Periode fitprogramma is totaal 24 weken.

• Training is op donderdagavond van 19:30-             20:30 uur.

•          Start fysieke nulmeting

•          Na 12 weken 1e fysieke hermeting, gezamen

            lijk uitkomsten evalueren en doelen bijstellen.

•          Na 24 weken 2e fysieke eindmeting. De uit-

            komsten vergelijken we met de nulmeting. 

Meer weten? Aanmelden?

Stuur een mail naar info@vvoldenzaal.nl. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging van FysioCure voor een fysieke nulmeting. Tijdens deze fysieke test wordt jouw huidige fitheid bepaald, zodat jij kan trainen op jouw niveau. Samen bespreken we jouw persoonlijke doel: afvallen, conditie, spierkracht en algehele fitheid.

Persoonlijk gesprek met Vitaliteitscoach

Er is ook de mogelijkheid om twee online gesprekken in te plannen met een Vitaliteitscoach. Wil je hier gebruik van maken vermeld dit dan in jouw aanmelding. Er wordt dan contact met jou opgenomen. Kosten voor het complete VoetbalFit programma is slechts €15,- per deelnemer. 

Hoe ziet het programma eruit?

Elke donderdagavond kun je een training volgen. Dit trainingsprogramma is zo geschreven dat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen en voor elke leeftijd (senioren).  Er zit een opbouw in. Alle facetten komen aan bod; conditie, kracht, uithouding en mentale gesteldheid. Na de 12 weken starten we met een eerste fysieke meting. De uitkomsten vergelijken we met de nulmeting. Gezamenlijk evalueren we de uitkomst en stellen we indien gewenst bij. Daarna volgt deel 2 van het programma en is er na 24 weken een tweede meting. Eveneens geldt ook hier vergelijken, evalueren en bijstellen. 

Tijdens het programma is er na 4 a 5 weken een online gesprek met Lisa Koning, Vitaliteitscoach.  Hierin worden motivatie, kansen en volhouden besproken. Na weer 4 a 5 weken volgt er een tweede gesprek. 

Er is plek voor een beperkt aantal deelnemers, dus meld je snel aan! Stuur vandaag nog een mail naar info@vvoldenzaal.nl

Uw reactie