Sport & Vrijetijd

Vierjarige sponsorovereenkomst voor voetbalclub ASV'57 Aadorp

AADORP – Autobedrijf Haarhuis is nieuwe hoofdsponsor van ASV57. De vierjarige overeenkomst met de Aadorpse voetbalclub is vorige week zaterdag ondertekend door de directeur van Auto Haarhuis in de bestuurskamer van ASV'57. Naast de gebruikelijke reclame-uitingen komt het autobedrijf ook op alle voetbalshirts van de club te staan. Dat betekent dat alle voetbalteams van af de mini’s tot en met de walking football groep uitgerust worden met hetzelfde shirt. Zo hoeft niet elk team afzonderlijk op zoek te gaan naar een shirtsponsor.

Het heugelijke feit werd zaterdag 28 september uitbundig met de gehele vereniging gevierd, waarbij de sponsornaam via een ludieke sfeeractie werd onthuld op het hoofdveld, voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste team.

ASV'57 is initiatiefrijk en als ABC-club maatschappelijk betrokken bij de Almelose samenleving. Zo houdt de vereniging een Sinterklaasactie samen met de speelgoedbank Almelo. De speelgoedbank is er voor ouders die door financiële problemen niet in staat zijn spulletjes te kopen voor hun kinderen. In de week van 28 oktober tot en met 3 november zal er door ASV'57 speelgoed en sportspullen worden ingezameld.