Sport & Vrijetijd

Veel belangstelling bij U-DAY Weerselo

WEERSELO - Voor jong en oud was er afgelopen zaterdag 10 september weer van alles te beleven bij de voetbalvelden van UD. Voor de kinderen was er een spellencircuit met verschillende springkussens. Voor de jeugd een Fifa toernooi voor de Playstation en koppelkaarten voor de liefhebbers.

De kinderen waren buiten druk aan het spelen op de springkussens en vermaakten zich best terwijl de ouders gezellig buiten en in de kantine zaten. Voor het Fiva toernooi hadden zich zesentwintig kinderen aangemeld. Het was best spannend want wie wordt de winnaar. Bij het koppelkaarten waren maar liefst tweeëndertig volwassenen die hier aan mee deden. Ook hier waren prijzen aan verbonden. Er deden vier dames mee en achtentwintig heren. Tevens werden de kampioenen over het seizoen 2021 / 2022 gehuldigd. De kampioenen waren de teams JO12, JO17 en het vijfendertig plus dames team. Winnaars van het Fifa toernooi zijn: Thijs Jogems, hij werd de winnaar van het toernooi. Op de tweede plaats eindigde Julian Oude Luttikhuis en derde werd Diete Groot Kurkamp. Bij het koppelkaarten zijn Jo Jansen en René Bijen als eerste geëindigd, tweede werden Diny Bolk en José Engelbertink en op derde plaats Patrick Kok en Rik Hövels. Na de prijs uitreiking werd de UD man / vrouw bekend gemaakt. Voorzitter Patrick Kok maakte bekend wie de UD man / vrouw van het jaar is. Jos Spijker, oud speler van UD is de UD man van het jaar geworden. Patrick: “Jos voetbalt nog steeds en is zeer betrokken bij de onderhoudsploeg die veel werkzaamheden hebben verricht. Ook tijdens corona als dat mogelijk was, was Jos aanwezig. Jos is een stille kracht. Wij zijn erg blij met hem.” Namens UD kreeg Jos een attentie aangeboden en zijn vrouw kreeg een mooie bos bloemen. De loterij is gewonnen door Thijs Banierink, Gerard Oosterik en Joris Harperink. De drie winnaars gaan samen met de UD man van het jaar Jos Spijker een luchtballon vlucht maken op 25 september. Deze ballonvlucht zou eerst dezelfde dag van de verloting plaats vinden maar door de windrichting kon deze vlucht helaas niet doorgaan en is deze uitgesteld.

De middag werd muzikaal begeleid door DJ M & R (Mart Bijen en Ross Oude Lashof). De broodjes met hamburgers werden verzorgd door Henk Löbker en Jos Flinkers. Zij zorgen al jaren voor deze warme hap en zijn niet meer weg te denken.

Deze middag was voor iedereen die UD een warm hart toedraagt, en dat zijn er heel veel. Het was  een dag met mooie festiviteiten. 

Ine Flinkers

Uw reactie