Sport & Vrijetijd

TV Smash verwelkomt het 600e lid

BORNE - Afgelopen weekend heeft Tennisvereniging Smash aan de Twickelerblokweg het 600e lid verwelkomd. Marith Breuker, 8 jaar oud is de uitverkorene die de felicitaties met de taart en de cadeaus van trainer Wim Bruggink en het bestuur in ontvangst mocht nemen. Marith heeft eerst een aantal proeflessen gevolgd. Ze vond het zo leuk dat ze daarna lid is geworden.

Smash maakt sinds 2010 een mooie gestage groei door. Van de huidige 600 leden, zijn er ongeveer 160 jeugdleden in de leeftijd van 5 t/m 17 jaar. Hiervoor worden allerlei tennisactiviteiten georganiseerd door de trainer, jeugd- en competitiecommissie.

Helaas is door corona een aantal tennisactiviteiten tijdelijk gestopt. Er kan echter wel getraind en vrij getennist worden op de buitenbanen van Smash. Deze all-weather banen zijn het hele jaar bespeelbaar. Om in deze tijd te kunnen blijven sporten, biedt Smash voor belangstellenden een speciaal tijdelijk lidmaatschap van 3 maanden. Dit is een mooie kans om kennis te maken met tennis en in beweging te blijven.