Sport & Vrijetijd

Tornado trots op een geslaagde 6e editie Volleywood

GEESTEREN - Op de laatste zaterdag van de zomervakantie kwamen sportliefhebbers uit alle hoeken samen voor hét evenement van het seizoen: ‘Volleywood’. Dit spectaculaire volleybaltoernooi, georganiseerd door Volleybalvereniging Tornado uit Geesteren, bracht een ongekende energie en competitieve geest naar het veld. Met een maximum van 55 teams en een indrukwekkende deelname van 440 sporters, was de strijd om de felbegeerde finaleplaatsen ongetwijfeld intens.

In de volleybalarena zetten alle teams van alle niveaus hun beste beentje voor, vastbesloten om de finalerondes te bereiken. Elk punt, elke set, en elke match bracht de spelers dichter bij hun doel, maar enkele teams bereikten de finalerondes.

Uiteindelijk werd de finale zo spannend dat een tiebreak noodzakelijk was om een winnaar te bepalen. De passie en vastberadenheid van deze sporters waren ongeëvenaard. Tempoteam bleek zowel in de poulefase als in de knock-outfase te beschikken over de beste volleybalkwaliteiten en lieten dit ook zien in de finale. Tegen het team ‘Wesley van het Kamp’ waren 3 sets nodig om uiteindelijk de winst veilig te stellen.

Gefeliciteerd aan alle deelnemende teams en sporters die hebben laten zien dat volleybal meer is dan alleen een spel - het is een gemeenschap, een passie en een bron van trots. Volleywood zal altijd herinnerd worden als een dag waarop sport en plezier samensmolten tot een onvergetelijke ervaring.

Op Volleywood werd niet alleen gestreden op het volleybalveld, maar ook buiten de lijnen was er genoeg plezier en ontspanning te vinden. Hier, waar sport samensmolt met ontspanning en gezelligheid, kon iedereen genieten tot in de late uurtjes. De dorst werd gelest, de honger gestild, en de sfeer was ongeëvenaard, mede dankzij de geweldige muzikale optredens van de bands Big Astray en JETLACK.

Het was een waar genoegen om te zien hoe deze twee geweldige bands het publiek vermaakten en de avond vulden met muzikale magie. Hun optredens brachten het feest naar een hoger niveau en maakten de sfeer compleet.

“Als voorzitter van Volleybalvereniging Tornado ben ik ontzettend trots op de organisatie van dit evenement. Het was top geregeld, en dat was mede te danken aan de fantastische samenwerking met onze sponsoren Plus Wallerbosch en Slagerij Hemmer, evenals de betrokkenheid van de familie Oude Wesselink, de vrijwilligers van Tornado en voetbalvereniging Stevo. Zonder hen zou Volleywood niet mogelijk zijn geweest”, laat Rene Hutten weten.

Volleywood zal altijd worden herinnerd als een evenement waar sport, muziek en gemeenschap samenkwamen. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van Volleywood, en we kijken uit naar nog vele jaren van sport, plezier en muzikale hoogtepunten.

De 7de editie van Volleywood in 2024 wordt weer op de laatste zaterdag van de schoolvakantie gehouden. “Volleywood mag je niet missen”, laat voorzitter Hutten weten.

Uw reactie