Sport & Vrijetijd

Toneelvereniging Ootmarsum mag eindelijk weer op de planken

OOTMARSUM - De Toneelvereniging gaat in januari 2023 eindelijk weer voor publiek spelen en de kaarten zijn al in december te verkrijgen. Per 1 december kunnen er weer digitaal kaarten gereserveerd worden voor de klucht Hotel de Meerpaal. Voor wie ze liever bij de Welkoop haalt, dit kan traditiegetrouw vanaf 27 december. 

Eindelijk mag Toneelvereniging Ootmarsum na al die coronajaren weer doen, wat ze het liefst doen. Toneelspelen voor publiek. In januari 2023 is het dan ook eindelijk zo ver.Dan speelt toneelvereniging Ootmarsum een klucht in vier bedrijven: De Meerpaal geschreven door Theo Akkermans.

De Klucht

Ook Pieter en Gerda Kreukniet, stel en eigenaar van Hotel de Meerpaal, hebben last van de crisis. Daarom besluiten ze hun hotel in de winter open te houden voor de overwinteraars voor wie een vliegvakantie naar zonnige oorden niet meer te betalen is, maar dit niet willen weten naar de buitenwereld toe.

Er komen zowaar gasten. Maar of Pieter en Gerda hier blij mee moeten zijn? Een kakelende 'tweeling' waarvan er eentje alles zuunig wil. Een Baron, barones met huisvriend die zich wel erg raar gedragen. En een agent die wel eens wil zwijgen voor een borrel. Gelukkig helpen buurman Teun en werkster Sientje het stel uit de brand... Of in de brand? Kortom, genoeg om een avondje te lachen, gieren en brullen.

Info en kaartverkoop

Kaarten zijn traditiegetrouw vanaf 27 december bij de Welkoop Ootmarsum verkrijgbaar. Wie ze digitaal wil bestellen, kan dat vanaf 1 december doen via de mail: toneelverenigingootmarsum@gmail.com De voorstellingen zijn op 13, 14, 20, 21 en 22 januari 2023 in ’Ons Gebouw’, Ganzenmarkt 31 Ootmarsum. De entree bedraagt € 7,50 per persoon.

Reacties

We willen graag 4 kaarten bij u bestellen

Voor de 14 de en anders voor de 21ste

Groetjes Marcel Braakhuis