Sport & Vrijetijd

Theaterschool Luna bestaat 15 jaar

Theaterschool Luna gaat het gehele jaar feest vieren omdat ze 15 jaar bestaan. Ze gaan dit jaar (mits Corona het toelaat ) twee voorstellingen geven met mooi decor, prachtige kostuums schitterende belichting een goed geluid in een groot theaterzaal!

 

Zoals nu gepland 7 November "Musical Mamma Mia" en 30 Mei "Luna 15 jaar" in Schouwburg te Hengelo. Kunnen we niet in grote zalen spelen dan zullen we andere alternatief zoeken!

Ook dit seizoen zullen we weer leuke en leerzame musical -lessen en trainingen geven. We gaan met Luna zeker het jubilerende jaar vieren!

Er komt ook weer een geweldig leuke theaterworkshop en auditietrainingen met leerkrachten die al naam hebben gemaakt in het professionele theater, films, reclame, modellenwerk en ga zo maar door.

 

Wil jij dit ook allemaal meemaken? Wil je ook stralen, groeien en je eigen ‘ik’ ontwikkelen in alle aspecten van theater. Daarnaast ontzettend veel spelplezier en theatervrienden maken? Geef je dan op voor een proefles vanaf de eerste week van september!

www.theaterschoolluna.nl of bel 06 55 58 31 47