Sport & Vrijetijd

Tennisjeugd van Smash geniet tijdens Pannenkoekentoernooi

BORNE - In de inmiddels afgelopen herfstvakantie werd weer het gezellige en traditionele Pannenkoekentoernooi voor de tennisjeugd van Smash georganiseerd. Maar liefst 35 kinderen in de leeftijd van 11 tot 15 jaar waren van de partij. Veel jong talent dus bij TV Smash.

Na twee jaar afwezigheid hadden veel kinderen zin in een sportieve tennismiddag waarbij de pannenkoeken natuurlijk niet ontbraken.Yvonne Egbrink laat namens de jeugdcommissie weten dat er écht behoefte was aan het Pannenkoekentoernooi. “We hebben het de afgelopen jaren natuurlijk niet kunnen organiseren, dus iedereen had er heel veel zin in. Het was geweldig om weer eens met zoveel kinderen samen te komen”, aldus Yvonne.

De organisatie kan met een positief gevoel terugkijken op de middag. “Er werd fanatiek gespeeld, we zijn heel erg blij dat er weer leuke evenementen als deze georganiseerd mogen worden. Het was écht een geslaagde tennismiddag!”, laat Yvonne weten. In totaal waren er drie speelsterktes voor de deelnemers: rood, oranje en groen, zodat de kinderen tegen gelijkwaardige tegenstanders konden tennissen. Een rode tennisbal is voor de beginners, daarna komt de oranje bal en uiteindelijk gaan de kinderen naar de groene bal.

De kinderen hadden geluk, precies op het moment dat alle wedstrijden klaar waren, kwam de regen met bakken uit de lucht. De beloning voor alle inspanning van de kinderen? Pannenkoeken natuurlijk!