Sport & Vrijetijd

speciale EK actie in dinkelland visie

DINKELLAND - Doe mee aan onze speciale EK actie in Dinkelland Visie!

Stuur je foto in van jouw EK beleving in 2021...

Zit je gezellig bij je ouders of zitten jullie gezellig bij elkaar in leuke Oranje outfit? Vergeet niet je (corona proof) foto door te sturen en maak kans op een prachtige Kamado grill t.w.v. € 259,- van EP: Molendijk uit Denekamp. Een Kamado koop je niet zomaar. Dé ideale prijs, als je gek bent op buitenkoken en geniet van het lekkere smaakaccent wat je eten krijgt.

Of je wint een prachtige waardebon van Sans Mode in Rijssen!

Dus zet alles in oranje op de foto.. misschien is jouw huis prachtig versierd of misschien zelfs jouw buurt, jij zit lekker bij je broertje op de bank gehuld in Oranje shirts en vlaggen of.... jouw hond is dé oranje-fan van het Nederlandse team tijdens het EK. Stuur je leukste foto in naar puzzel@drukkerijvanbarneveld.nl en maak ook kans op deze prachtige prijzen! Na afloop maken wij nog een leuke sfeercollage in dit blad van de mooiste inzendingen. Vermeld in de mail diuidelijk wie/wat er op de foto staat en geef natuurlijk je eigen naam, woonplaats en telefoonnummer door.  Veel succes!

GA METEEN AAN DE SLAG OM JOUW MOOISTE ORANJE SFEER VAST TE LEGGEN EN STUUR DE FOTO (VOOR VRIJDAG 18 JUNI) NAAR PUZZEL@DRUKKERIJVANBARNEVELD.NL

Uw reactie