Sport & Vrijetijd

Kasper Glaubitz: “Blijkt maar weer dat Risne Stars leeft!”

Risne Stars kijkt terug op geslaagd mixtoernooi

RIJSSEN – Leden van Risne Stars hebben een lange tijd niet gezamenlijk kunnen sporten, maar waren inmiddels weer enkele weken in training. Als afsluiter van het seizoen hebben Marell Glaubitz en Kasper Glaubitz een gezellig en fanatiek mixtoernooi georganiseerd met alle leden.

“Het was een geweldige avond”, steekt Kasper, voorzitter van de vereniging, van wal. Risne Stars kijkt terug op een moeilijk jaar, maar dit maakt veel goed. “Op deze manier laten we zien dat de vereniging nog leeft en hierdoor blijven leden ook betrokken bij de club. Om eerlijk te zijn was het de afgelopen tijd wel heel lastig om ze bij elkaar te houden zonder dat ze samen mochten sporten. We zijn blij dat we dit toernooi hebben gehad” 

Net als veel andere verenigingen was Kasper wel bang dat veel leden hun lidmaatschap opzegden bij Risne Stars. “De harde kern blijft wel lid, maar er zijn ook wel een aantal leden gestopt die een andere hobby hebben gevonden in de coronatijd. Gelukkig hebben we er ook een aantal nieuwe leden bij, daar mogen we niet over klagen”, vervolgt Kasper. Volgens de voorzitter van Risne Stars telt de vereniging nu zo’n honderdvijftig leden.

Risne Stars leeft
Het mixtoernooi werd in goede banen geleid door Marell Glaubitz. Ze moest voor haar opleiding Sport en Bewegen een toernooi organiseren en koos ervoor om een mixtoernooi voor jong en oud te organiseren. “Ik denk dat we tevreden mogen zijn het verloop van het toernooi en het was meteen een mooie afsluiter van het seizoen”, zegt Marell.

Marell erkent dat het geen ideale situatie was om een toernooi te organiseren met alle maatregelen van het coronavirus. “We moesten best een tijdje wachten op het verlossende woord, maar toen we dat eenmaal hadden konden we snel doorpakken. En als dit niet had gemogen, hadden we een jeugdtoernooi georganiseerd. Maar gelukkig is het doorgegaan en vonden de leden het een leuke avond”, aldus Marell, die bijval krijgt van Kasper. “En het was fijn dat we het konden afsluiten met een drankje in de kantine. Hiermee blijkt maar weer dat Risne Stars leeft!”, besluit Kasper.

Uw reactie