Sport & Vrijetijd

Reginox-bedrijvenloop binnen drie uur uitverkocht

RIJSSEN - De altijd populaire Assist-Verzuim-Rijsserbergloop komt er weer aan. De loop trekt zoals ieder jaar weer een groot aantal deelnemers van binnen en buiten de regio, zelfs uit België. De inschrijvingen voor de 33e editie gaan als een speer. Het evenement is de laatste jaren flink gegroeid. Alle startbewijzen voor de Reginox-bedrijvenloop, een vast onderdeel van de Assist-Verzuim-Rijsserbergloop, waren binnen 3 uur uitverkocht, grandioos!

De organisatie geeft aan het maximumaantal bedrijvenlopers te hebben bereikt. Bedrijven laten hun werknemers graag meedoen aan de Reginox-bedrijvenloop, want een fitte werknemer presteert beter, is minder vaak ziek en is ook gemotiveerder met zijn werk bezig. Door het aanbieden van een bedrijvenloop bevordert de Reginox de teambuilding en biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid zich op een originele en sportieve manier te presteren en te promoten.

Voor de individuele loper zijn nog enkele startbewijzen beschikbaar. Dus wil je verzekerd zijn van deelname schrijf je dan snel in! Onder alle inschrijvers wordt er een sportvoedingpakket verloot! Ook hiervoor geldt: vol is vol. 

De Rijsserbergloop gaat over een schitterend parcours. Het is zeer uitdagend en heuvelachtig. De 5 km bestaat uit 2 ronden en de 10 km uit 3 ronden, met doorkomsten op de atletiekbaan. Beide hebben als baken de Rijsserberg in het parcours. Daarnaast is er ook nog een 1,5 km voor de jeugd van 7 t/m 12 jaar. En voor de allerkleinsten is er de Bambinoloop: kinderen van 0 t/m 6 jaar kunnen hier GRATIS aan meedoen. Zij mogen 400m (1 ronde om de atletiekbaan) onder aanmoediging van papa’s, mama’s, opa’s en oma’s lopen. Na afloop ligt de welverdiende medaille klaar!

Alle deelnemers van de 5 en 10km ontvangen een schitterend uniek functioneel loopsinglet, voor de geleverde prestatie, in zowel dames- als herenmodel. Speciaal voor de zomer, wie wil dat nu niet? De Rijsserbergloop wordt gelopen op vrijdagavond 10 juni. info: www.rijsserbergloop.nl