Sport & Vrijetijd

Razendsnelle overwinning Apollo 8

Fotograaf: Jan Bredewoud

CAPELLE/BORNE - Op zaterdag 6 februari speelde Apollo 8 een uitwedstrijd tegen Laudame Financials in Capelle. De eredivisionist uit Borne wist in iets minder dan een uur de wedstrijd met 0-3 te winnen.    

Apollo 8 begon geconcentreerd aan de wedstrijd en wist dat de hele wedstrijd vast te houden. De thuisploeg had weinig in te brengen en Apollo won heel eenvoudig de eerste set met 13-25.

Ook in de tweede set wist VCN niet onder de druk van de Bornse ploeg uit te komen. Apollo 8 won met 11-25. De ploeg van Thijs en Bart Oosting bleef het goede spel voortzetten en na net iets meer dan een uur werd het matchpoint benut (14-25). Een overtuigende en razendsnelle overwinning.

Scherp en overtuigend
“We hebben de hele wedstrijd scherp en overtuigend gespeeld. De pass en de blokkering was goed en na een uur konden we alweer naar huis”, reageert speelster Juliet Huisman.  

Hoog niveau
Thijs Oosting is trots op de dames. “We boekten een overtuigende overwinning op VCN. We hebben een hoog niveau laten zien en dat wisten we lang vast te houden. Het is heel fijn dat we de koppositie weer in handen hebben”, aldus trainer Thijs Oosting.     

Apollo 8 speelt op zaterdag 13 februari om 15.30 uur een thuiswedstrijd tegen VC Sneek. De wedstrijd is via de livestream te bekijken op: Livestream Dames 1 – Apollo 8