Sport & Vrijetijd

Paul Zwiep verrassende clubkampioen tafeltennis Dinkelland 2023

LATTROP - Zaterdag 14 januari jl. is er gestreden om het club kampioenschap van de tafeltennisvereniging Dinkelland. Het toernooi is zo opgezet dat alle leden deze dag twee sets tegen elkaar speelden. De afgelopen twee jaar werd het toernooi afgelast vanwege de corona, maar nu had iedereen wel zin in de onderlinge wedstrijden. Met slechts twee afmeldingen streden bijna alle leden om de eervolle titel van Clubkampioen Dinkelland. Bijzonder was dat deze dag iedereen ook in het nieuwe clubtenue z’n wedstrijdjes speelde.

­­Rene Hogeling had de zware, uitdagende taak om deze titel te verdedigen. Maar alvorens hij tegen zijn mede teamleden Harrie Groeneveld en Henk Schuurman moest spelen, liet hij punten liggen tegen zowel Paul Scholte Lubberink als Paul Zwiep van team 2. Hierdoor waren zijn kansen al snel verkeken. Harrie en Henk moesten nog tegen elkaar spelen, maar Paul Zwiep liet in tegenstelling tot voorgaande jaren weinig punten liggen, ook niet tegen de favorieten Harrie en Henk. Zodoende kon hij zich aan het eind van de dag tronen tot clubkampioen!

Henk Schuurman werd kampioen in de tweede klasse, Frank van Bentem van de zesde klasse.

Naderhand werd er bij gasterij de Smid onder genot van een moosmaaltijd en een drankje, waarbij ook de partners van de spelers aanschoven, de wedstrijden nog eens uitgebreid geëvalueerd. Hiermee resulteerde het in de gezellige en geslaagde sportieve dag.

Uw reactie