Sport & Vrijetijd

Opgave 20e Elfdorpentocht 1 april a.s.

ALBERGEN - Zoals velen zullen weten, is de ’Elfdorpentocht’ een rit voor oude tractoren van voor 1970 zonder geluiddempende cabine. Deze tocht wordt al meerdere jaren georganiseerd door de OTCA en O vanuit Albergen. De vereniging zet deze tocht met veel plezier uit en het doet ze deugd dat er veel deelnemers de afgelopen jaren mee hebben gedaan. OTCA en O is dan ook druk bezig om dit jaar weer een dergelijke tocht uit te zetten voor de liefhebbers.

Net als voorgaande jaren zal de tocht plaatsvinden op de laatste zaterdag van augustus (26 augustus a.s.). De organisatie zal er op toezien dat het materieel voldoet aan de eisen van het reglement, dus materiaal dat niet voldoet aan de inschrijvingsvereiste zal worden uitgesloten van deelname. Er kunnen maximaal 225 tractoren deelnemen.

De inschrijving voor deelname start 1 april a.s. vanaf 8.00 uur. Voor deze inschrijving kunnen de deelnemers zich aanmelden via telefoonnummer 0546-869225 en 0622465221. Opgave kan niet gedaan worden via mail, website, voicemail of andere kanalen.