Sport & Vrijetijd

Nieuw initiatief bij VV Oldenzaal: VoetbalFit

OLDENZAAL - De eerste metingen om samen fit het nieuwe seizoen in te gaan, zijn achter de rug bij vv Oldenzaal. De voetbalclub heeft een nieuw initiatief gelanceerd: VoetbalFit, een beweeg- en sportconcept dat bestaat uit trainingen en conditie-oefeningen. 

Leden en niet-leden kunnen meedoen. Je hoeft geen voetballer te zijn om deel te nemen. Het programma is voor iedereen toegankelijk en erop gericht om weer fit te worden na de zomervakantie.

Door corona hebben veel mensen minder kunnen sporten. Hierdoor neemt de kans op blessures toe. Een uitgebalanceerd fitprogramma is de oplossing. Daarom biedt vv Oldenzaal dit programma aan.

In het traject wordt zowel de lichamelijke fitheid als de mentale weerbaarheid meegenomen. Het programma komt tot stand in samenwerking me FysioCure en met vitaliteitscoach, Lisa Koning. Op een professionele manier worden deelnemers getest en begeleid met sporten en bewegen.

Volgende zaterdag is er nog plek om deel te nemen aan een nulmeting. Daarna volgt elke donderdagavond een training gericht op kracht en conditie.

Meer weten? Aanmelden? Stuur een mail naar info@vvoldenzaal.nl.