Sport & Vrijetijd

Niek Woesthuis nieuwe trainer AJc’96

LOSSER - Vanaf volgend seizoen is Niek Woesthuis de hoofdtrainer van AJc’96. De inwoner van Tubbergen tekent een contract voor één seizoen bij de club uit Losser.

Voorzitter Robert de Vries: "We hebben een aantal trainers gesproken en uiteindelijk kwam Niek daar als meest interessante optie uit naar voren. Hij is een jonge en ambitieuze trainer met vernieuwende ideeën en we geloven dat hij de juiste impulsen aan ons eerste elftal kan gaan geven. Niek was op zijn beurt ook enthousiast over de gesprekken die hij met verschillende mensen bij AJc’96 heeft gevoerd. We hebben onze gedachten en wensen uitgesproken, van beide kanten, en zijn er vervolgens snel uitgekomen."

Niek Woesthuis: "Ik ben bijzonder blij met deze kans. Na eerst Juventa en daarna twee jaar bij het eerste zaterdagteam van ATC’65 wilde ik graag een nieuwe groep om mee te werken. Deze jonge groep heeft volgens mij veel potentie en ik ben ervan overtuigd dat ik hier mooie dingen kan bereiken. Met Erik Hellegers, een uitstekende trainer, en de kwaliteit die op het veld staat moet een goede klassering dit seizoen mogelijk zijn en daar mag ik dan volgend seizoen op voortborduren. De mensen van AJc’96 hebben heldere verwachtingen uitgesproken en zijn bijzonder transparant geweest. Dat heeft mijn gevoel positief beïnvloed en ik kijk ernaar uit om hier volgend seizoen aan de slag te gaan."